Jeg, Annette er en hundetosset kvinde, der har haft hunde hele mit liv.


Jeg har siden, jeg kom til Nakskov i 2003, opdrættet først langhåret Hvid Schweizisk Hyrdehund, (Hvid Schæfer) senere kom den sjove lille race Chinese Crested til og sidst er min kærlighed faldet på den utroligt smukke Japanske Spids, som minder mig så meget om mine dejlige Hvide Schweiziske Hyrdehunde, som desærre takkede af for få år siden.


Jeg stræber efter at bruge sunde, raske og smukke hunde i mit lille stueopdræt, derfor udvælger jeg mine hunde meget omhyggeligt og tester også for sygdomme som jeg finder relevant for racen.

Jeg mener man kun skal avle på en hund, som kan tilføre racen noget godt både fysisk og psysisk.

 
 
 
 

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen eller send en mail på :

 

        info@crazy-diamond.dk

Jeg føler et stort ansvar for at sætte små nye hvalpe i verden, det ansvar rækker langt ud over den tid de er hos mig, derfor er jeg også meget selektiv over for nye hvalpefamilier, både for hvalpens skyld, men i høj grad også for familiens skyld, det er skrækkeligt hvis man får den forkerte hund som ikke passer til familien, det er et projekt der er dømt til at mislykkes på forhånd og alle ender med at blive ulykkelige.

Så jeg stiller meget store krav til mig selv og jeg stiller store krav til mine hvalpefamilier.

 

HUSK det er et kæmpe ansvar at anskaffe sig en hund, det er et nyt familiemedlem de næste ca. 10-15 år på godt og ondt, den "grisser", den koster mange penge (mad og dyrlæger), den skal trænes og opdrages med kærlighed, tålmod og konsekvens, den skal have udfordringer og stimuleres både mentalt og fysisk, så der skal være tid og du skal have råd.

 

HUSK den har 100% tillid til dig, den stoler på dig, den er fuldstændig afhængig af dig, den giver dig sin uforbeholdne kærlighed, den kan ikke selv vælge til eller fra.

 

HUSK DU skal vise den at du er dens kærlighed og tillid værdig,

 

HUSK hunden er et flok dyr og du og din familie er dens flok, den har brug for jer. En hund er ikke skabt til at være alene. Det er godt at have 2 hunde, så er den aldig helt alene.

 

HUSK også at når du anskaffer dig en hvalp, så gå til en seriøs opdrætter, se på hvordan hundene lever (er de en del af familien? ) se på om det er sunde og raske hvalpe de har fået. Får forældredyrene lov at leve et godt liv og blive gamle også når de ikke kan "bruges" til avl mere.

 

Får hvalpene en god socialisering i deres første måneder af deres liv, med masser af kærlighed, vokser de op inde hos familien og er vant til mennesker, hænder, tv, osv. Har de stambog (hvem er forældrene?)

 

Vær kritisk når du skal anskaffe dig et nyt familiemedlem, stil gerne masser af spørgsmål til opdrætteren, Hvis ikke opdrætteren bliver glad for dette så se dig om efter en anden opdrætter